sağlık bakanlığı logo

2018 ve 2019 Yılı Sağlık Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı

2018 ve 2019 Yılı Sağlık Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı
2018 ve 2019 Yılı Sağlık Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı ANTALYA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ (BASIN)

İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür Başkanlığında Gerçekleşen Toplantıda, İlde Verilen Sağlık Hizmetleri Ele Alındı.

Antalya’da sunulan sağlık hizmetlerinin 2018 yılı verilerinin ele alındığı, 2019 yılı hedef ve planlarının gözden geçirildiği Değerlendirme Toplantısına başkan ve başkan yardımcıları, uzman ve birim sorumluları katıldı. Üç oturumda gerçekleşen ve oldukça verimli geçen toplantıda İl Sağlık Müdürü Hülür, yöneticilerin ilgili birimlerine ilişkin sorular yönelterek herkese söz hakkı verdi. Sorumlular 2018 yılında gerçekleştirdikleri çalışmaları verileriyle dile getirirken diğer taraftan 2019 yılı hedef ve planlarını sundular.

Toplantıda, acil ve afet sağlık hizmetleri, özel ve kamu sağlık hizmetleri, yatırımlar, bütçe uygulamaları, tanıtım ve organizasyonlar, idari hizmetler, sağlık bilgi sistemleri, medya ve iletişim hizmetleri, kalite ve verimlilik, halk sağlığı hizmetleri, insan kaynakları yönetimi, eğitim, izleme ve denetim hizmetleri, özellikli hizmetler, sağlık göstergeleri ve diğer sağlık hizmetleri detaylı biçimde ele alındı.

Toplantı sonunda Sağlık Bakanlığı’nın “Herkese Sağlık” hedefiyle çok önemli çalışmaları hayata geçirdiğini,  sağlık sektörünün her geçen gün daha da büyüyüp gelişen bir yapıya sahip olduğunu ve Antalya’nın hizmet sunumunda başarılı iller arasında yer aldığını, her türlü kaynağı mevcut olan Müdürlüğün 2019 yılında tüm yönetici ve çalışanlarıyla daha verimli ve başarılı bir yıl geçireceğine inandığını söyleyen İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Duyuruya Ait Diğer Resimler