sağlık bakanlığı logo

2015 Yılı Döner Sermaye Komisyon Üyeleri Seçimi

2015 Yılı Döner Sermaye Komisyon Üyeleri Seçimi
2015 Yılı Döner Sermaye Komisyon Üyeleri Seçimi MAAŞ EK ÖDEME VE YOLLUK BÜROSU (PDHB)

2015 Mali yılı için, 28 Kasım 2014 tarihinde Resmi Gazetede 29189 sayı ile yayımlanarak yürürlüğe giren “Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Personeline Ek Ödeme Yapılmasına dair yönetmeliğin” 14. Maddesine göre İl Döner Sermaye Komisyonunda görev alacak personellerin, aşağıda belirtilen meslek guruları arasından üye seçimlerinin yapılması gerekmektedir. Bu nedenle aşağıda belirtilen meslek guruplarından aday olmak ve oy kullanmak isteyen personel ile ilgili gerekli bilgiler aşağıda belirtilmiştir.

GRUP UNVANLAR

1- Pratisyen Tabip (Bir asil, bir yedek üye)

2- Hemşire,Ebe,ATT,Sağlık Memuru Sınıflarını temsilen (Bir asil, bir yedek üye)

3- Teknik, Yardımcı veya Genel İdari Hizmetleri Sınıflarını temsilen (Bir asil, bir yedek üye)

 

a) Yukarıda belirtilen meslek gruplarına göre aday olmak isteyen personellerin 19.01.2015 tarihi mesai bitimine kadar dilekçe ile birlikte Yönetim Hizmetleri Şube Müdürlüğü Maaş ve Ek Ödeme Birimine başvurmaları gerekmektedir. Yukarıdaki meslek gruplarına göre aday olan personellerin isimleri 20.01.2015 tarihinde www.antalyasm.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır.

b) Müdürlüğümüz ve Müdürlüğümüze bağlı birimlerde çalışan personellerimiz yapılacak olan seçimlerde tercihlerini Müdürlüğümüz Maaş ve Ek Ödeme Biriminde kurulan sandıkta 21.01.2015 tarihinde başlayıp 22.01.2015 tarihi mesai bitimine kadar şahsen oy kullanmak suretiyle yapacaklardır.

c) Seçim sonuçları Müdürlüğümüzde oluşturulan komisyon tarafından sayılarak 23.01.2014 tarihinde Müdürlüğümüzün resmi internet sitesinde duyurulacaktır. Konunun tüm personele tebliğ edilmesi hususunda; Bilgi ve gereğini önemle rica ederim.

Dr. Ünal HÜLÜR
Vali a.          
İl Sağlık Müdürü