sağlık bakanlığı logo

2017 Yılı Tatil Diyaliz Uygulaması Başvurusu

2017 Yılı Tatil Diyaliz Uygulaması Başvurusu
2017 Yılı Tatil Diyaliz Uygulaması Başvurusu HİZMET ALIMLARI BÜROSU

Diyaliz Merkezleri Hakkında Yönetmelik'in 33. Maddesi gereği; Makam onaylı İlimizin de yer aldığı 2017 Yılı Tatil Diyalizi Uygulaması yapacak iller yayınlanmıştır.2017 yılı Haziran ayından Eylül ayı sonuna kadar uygun cihaz ekleyerek tatil diyalizi yapmak isteyen diyaliz merkezlerinin, Müdürlüğümüzce değerlendirilmek üzere aşağıda bulunan belgeleri düzenleyerek oluşturulacak dosya ile 26.05.2017 tarihinde kadar Müdürlüğümüze başvurmaları gerekmektedir.

1. Dilekçe (cihaz kapasitesinin, tatil diyalizi yapılacak cihaz sayısının, diyaliz merkezinin adının ve adresinin ve mevcut hasta sayısı ve beklenen tatil diyaliz hasta sayısının belirtildiği)

2. Mimar tarafından düzenlenmiş, yerleşim ve kullanım alanlarını gösteren 1/100 ölçekli planlar,(cihaz sayısı ve metrekarelerinin belirtildiği)

3. Reverse-ozmos su sisteminin özellikleri ve kapasitesi hakkında üretici firma tarafından düzenlenen rapor,

4. Yeterli nitelikte ve kapasitedeki su sisteminin yaptığı arıtma sonrasında elde edilen suyun, bakteriyolojik ve kimyasal analiz sonuçlarının Avrupa Birliği Farmakopesisindeki standartlara uygun olduğunu gösterir belge,

5. Tatil diyalizi yapılacak diyaliz cihazlarının marka, imâl tarihi, imâl edildiği ülkeyi belirten liste ve onaylı fatura örnekleri, İkinci el cihazlar için yedi yaşını geçmemiş olan cihazlar.

6. Merkezde kullanılacak cihazların mesul müdür onaylı listesi (seronegatif, hepatit B+, hepatit C + cihazların, yeni eklenecek cihazların ve diğer cihazların bulunduğu diyaliz salonunun ve seri numaralarının belirtildiği)

7. Eklenecek cihazların ilgili mevzuata ve alınacağı tarihteki standartlara uygun üretilmiş, orjin ülkede kullanımı devam eden ve üretici veya yetkili temsilci firma tarafından performans yeterliliğinin kanıtlandığını belirten belge,

8. Mesul müdür / başhekim onaylı Diyaliz Merkezleri Bilgi Formu,